NYHEDER

NYHEDSBREVE OG PRODUKT-NYHEDER I DIN MAILBOX

Private Label kollektion!

 

Hos Skjortekompagniet er vi med helt fra start til slut, fra design til færdig kollektion.

 

Private label produkter, eller Din Egen Kollektion, er et udtryk for en tøjkollektion der er lavet i dit egen navn, med dit eget logo, og Skjortekompagniet har stor erfaring i at designe og sammensætte firmatøj kollektioner og promotion produkter indenfor firmabeklædning.

 

Private Label kan være enkeltprodukter, som for eksempel en skjorte med logobroderi, en vindjakke med logotryk, eller produceret i en speciel logofarve. Skjortekompagniet arbejder også som underleverandør til modebranchen, og vi har specialiseret os i firmatøj med logo, skjorter, tshirts, strik, sweatshirts og ikke mindst alle former for private label accessories tilbehør, slips, tørklæder, halstørklæder, bælter, manchetknapper, slipseklemmer. Vi leverer designskitser. Produktionsplan, logostikplan, og de rigtige priser på de rigtige produkter.

 

Du kan regne med Skjortekompagniet, når vi er din private label manager.

 

Har du brug for en hurtig løsning, måske messetøj, eller t-shirts til en kampagne, så skal du se Skjortekompagniets store udvalg af firmatøj og profiltøj på lager. Her finder du helt sikker det du har brug for. Resten klarer vi, enten med tryk eller broderi af logo.

COPYRIGHT ALL RIGHTS RESERVED.