SLIPS
Slips i eget design - firmaslips med logo

FIRMASLIPS

 

LOGOFARVER

ELLER MED FIRMALOGO?

Firmaslips i logofarver eller med logo.

Vi tænker anderledes og kreativt.

Slips er stærkt på vej i modebilledet, og derfor er det helt naturligt at tænke firmaslips ind i sin firmatøj kollektion. Slipset har en utrolig stærk signalværdi, og udstråler på en gang både elegance og autoritet. Som en del af dit firmatøj, kan du vælge mellem modedesigns, der er tilpasset de gængse firmafarver, eller du kan få dit silkeslips i dit helt eget design. Vi designer et mønster der tager udgangspunkt i dit logo og eventuelt dine logofarver, indvæver dit logo i slipsestoffet, og syr dit slips.

 

Vi vil gerne vise dig hvad vi kan! Ring 28707077 og bestil et gratis designforslag.

Se FLERE LOGOSLIPS HER.

Slips og tørklæder i eget design kun 50 stk - adverties
Slips og tørklæder i samme design.

 

Firmaslips og slips med logo i eget design!

Der var en gang, hvor et firmaslips var mørkeblåt, med et logo placeret lige under knuden. Der er heldigvis sket rigtig meget og idag er et slips i eget design noget helt andet. Faktisk kan et slips ofte fortælle en lille historie. Dit slips kan være designet så man skal tæt på mønstret for at se at det er opbygget af dit firmalogo, eller dine produkter kan indgå i dit design på dit firmaslips.

Vi har en livlig fantasi, og er friske på at overraske dig med et par designforslag.

 

Broderet firmalogo på slips.

Ofte betegner mange et slips med logo som " slips med broderet logo". Dette er en ærgerlig misforståelse, da et rigtigt logoslips er lavet helt fra bunden. Det vil sige at silkestoffet er vævet i et mønster, hvor logoet er indvævet, således at det fremkommer på den rigtige plavering på logoslipset, når det er klippet og syet.

Selvfølgelig kan man brodere et logo på et færdigt slips, og det er en løsning vi bruger tit ved mindre ordre som f.eks 10 stk. slips, som vi kan levere med broderet logo.

 

Indvævet firma logo i slips.

Vi spørger altid hvad du skal bruge dit firmaslips til. Måske er silkeslipset en gave du kan have med på forretningsrejser, eller dit firmaslips er en del af en uniform. Slips med indvævet logo er fremstillet af fine tråder der væves i et mønster, og hvor logoet er en del af mønstret. Vævningen kan være fast, eller løs, helt afhængig at det design man ønsker, men samtidig er vævningen afgørende for slipsets egenskaber. Et slips der skal skal bruges som gave, skal være lækkert og flot vævet, hvorimod et uniformsslips skal være slidstærkt, og have en høj brugsværdi. Vævede firmaslips kan leveres både som slidstærke polyesterslips og lækre fine silkeslips.

 

Trykte slips til firmatøj.

Nøjagtig som med "broderet slips" er der ofte en fejlagtig opfattelse af hvad trykte slips er. Her taler vi ikke om et færdigsyet slips, hvorpå der er trykt et mønster. Trykte slips til firmatøj, starter med en rulle hvid stof. Stoffet trykkes industrielt i baner af mindst 35 meter, og hver farve der indgår i et design trykkes hver for sig. Dette giver en stor frihed til at designe et firmaslips med logo eller et slips med produkt motiver. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Trykte firmaslips kan leveres både som silkeslips og mere slidstærke polyesterslips.

 

Slips til sportsklubber og foreninger.

Der er gammel tradition for klubslips og regimentsslips, ligesom mange universiteter har deres eget slips. Her i Danmark leverer vi rigtig mange logoslips til foreninger, slips til sangkor og orkestre ligesom der er mange skoler og uddannelseinstitutioner, der har valgt at have deres eget slips, enten i et logodesign eller et slips i farve relateret design.

Silkeslips.

Silkeslips er det de fleste forbinder med lækre og fine kvalitets slips. Det er også en hel speciel fornemmelse at have et lækkert silkeslips i hænderne, og binde en flot slipseknude. Silkeslipset kan leveres enten af vævet slipse stof eller af trykt slipse stof. Valget afhænger af formålet, og vi rådgiver selvfølgelig om det bedste valg af silkeslips til din virksomhed, klub eller forening.

 

Polyesterslips - Microfiber slips.

Skal du have et stærkt og holdbart slips vælger du et polyesterslips som er mere robust end et silke slips. Det betyder ikke at et polyesterslips er groft og kedeligt, idet kunstfibre, både polyester og microfiber, er meget fine og specielt godet til produktion af slips. Polyesterslips kan leveres enten af vævet slipse stof eller af trykt slipse stof. Valget afhænger af formålet, og vi rådgiver selvfølgelig om det bedste valg af polyesterslips til dit firma, skole, uddannelsessted kor eller orkester.

 

Desigforslag.

Første skridt til et godt og lækkert logoslips er at finde det rigtige design, og vi hjælper gerne med designforslag få dit eget logoslips, eller firmaslips i dit eget design og egne farver.

Vi vil gerne vise dig hvad vi kan! Ring 28707077 og bestil et gratis designforslag.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi tilbage!

 
 
 
 
 
Send katalog med skjorter
Send katalog med casual firmatøj
Send katalog med slips og tørklæder
Send katalog med habitter
 
 

COPYRIGHT ALL RIGHTS RESERVED.