EGET DESIGN

EGET DESIGN

FIRMATØJ

og

PRIVATE LABEL

VIL DU VIDE MERE

KONTAKT OS:

Eget Design? Sådan kommer du i gang med firmatøj eller din private label kollektion!

Du kan jo starte med at tage kontakt til SKJORTEKOMPAGNIET! Så hjælper vi dig med at afdække dit behov, og når det står klart, hvilken form for firmatøj eller private label produkter eller profilbeklædning med logo du har behov for, kan vi begynde at arbejde med et oplæg til dig.

 

Ønsker du at vi skal producere dit Private Label Brand, har du brug for en kollektion, salgsprøver, og når vi snakker om Private Label Fashion, så skal alle detaljer med fra starten. Det betyder at alle prøver leveres med labels, hangtags, korrekte print og broderier. Når din indsalgsperiode er slut, sætter vi produktionen i gang, og vi leverer til den aftalte tid og pris.

Vil du have din egen kollektion af profil firmatøj, er der helt andre parametre vi skal arbejde med. Når vi arbejder med profilbeklædning med logo, eller uden, er det rigtig vigtigt at få belyst formål og anvendelse af firmatøj og profilbeklædning.

 

Når vi har alle disse informationer på plads, leverer vi et designoplæg, med produktbeskrivelser og produktionsplaner. Når design og kvaliteter er på plads, sætter vi kontraprøver af dit firmatøj – profiltøj i gang, og når disse er godkendt, producerer vi din profilbeklædning. Har du afdelinger i hele landet kan vi tilbyde en logistikløsning, eventuelt kombineret med en webshop hvor medarbejderne kan bestille deres firmatøj.

SEND OS EN MAIL!

 

 
 
 
Jeg vil gerne vide mere om firmatøj.
Jeg vil gerne vide mere om Private Label kollektioner.
 
 
 

Firmatøj til damer:

Mange kvinder bruger specielt arbejdstøj. Det kan være af praktiske årsager, eller det kan være et ønske om at medarbejderne har et ensartet udtryk, i form a f en uniform eller let profilbeklædning. Sundhedspersonale bruger kitler, receptionister bruger bluser, skjorter, jakker og nederdele, her kan logo placeres i form af broderi eller tryk. Klinik-, wellness- og salon personale bruger kitler og damebluser med logo tryk eller broderi. Profiltøj er en vigtig del af virksomhedens image, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning.

 

Firmatøj til mænd:

Mænd og især håndværkere bruger mange forskellige former for arbejdstøj. Arbejdstøjet kan have tiil formål at beskytte mod snavs, vid og vejr, og derfor er overalls, jakker, bukser, fleecetrøjer, sikkerhedssko, tshirts og sweatshirts typisk for en stor del af det arbejdstøj eller firmatøj som mænd bruger. Alt sammen med påtrykt logo eller hvis det skal være lidt mere ”luksus” er logoet broderet. Arbejdstøj skal være behageligt og anvendelig til formålet.

 

Firmatøj til kontor:

Du skal vælge det rigtige profiltøj til din arbejdsplads. På kontorer er det naturligt at vælge pæne firmaskjorter til mænd, fine skjortebluser eller t-shirts til kvinder, og selvfølgelig skal der er logobroderi på firmatøjet. I den kolde tid, vinter og efterår, kan man supplere med strik pullovers eller cardigans. Vi hjælper dig med at finde det rigtige firmatøj til din arbejdsplads. Habitter, jakker, nederdele, skjorter, bluser og tshirts er nogle af mulighederne som dit arbejdstøj på et kontor.

 

Firmatøj til butik:

I en butik er det en rigtig god ide, at medarbejderne bruger firmatøj, eller uniform. Mange butikker er indrettet så kunder selv finder rundt, og udvælger deres varer, men har de brug for hjælp, er det vigtigt at en medarbejder er synlig, og ikke forveksles med andre kunder. Derfor er det oplagt at personalet bruger bluser, skjorter, t-shirts, sweatshirts, fleecejakker i logofarver, eller med logotryk og logobroderi. Hvad der er ligeså vigtigt er, at vælge en kvalitet af firmatøj, som altid er pæn og ordentlig, og som kan modstå det slid der er i den pågældende butik. Firmatøj skal altid se pænt og rent ud.

 

Skjortekompagniet har styr på kvaliteterne:

Vi sætter os grundigt ind i dine behov, og hvilke krav din virksomhed har til firmatøj.

 

COPYRIGHT ALL RIGHTS RESERVED.